„Trăieşte germana”

Poate fi germana distractivă? Da, chiar poate fi! Prin cursurile noastre bazate pe joacă, interacțiune și comunicare. Cei mici vor învăța cu plăcere prin metode noi și distractive cum să comunice ușor și liber, punându-le la dispoziție materiale didactice prietenoase și facilitând comunicarea cu vorbitori nativi sau cu experiență. Totodată, prin organizarea de tabere lingvistice comune, în țară și străinătate, copiii câștigă un bun inestimabil: prietenii trainice și frumoase dincolo de bariere economice, sociale sau lingvistice.
De ce tocmai germana? Limba germană este fără doar și poate o limbă extrem de utilă și cerută în actualul context economic, social și geo-politic. Prin însușirea acesteia, tinerii vor avea acces la posturi bine plătite și sigure, în cadrul companiilor cu capital german, austriac, elvețian, sau mixt, active pe piața românească, fără presiunea de a părăsi țara din rațiuni de ordin financiar. Germania și Austria sunt și rămân conform statisticilor, primii parteneri economici ai României.
germana un pas mai departe